torstai 6. lokakuuta 2016

#798: Kahden videon postaus

Nyt hemmotellaan videoiden ystäviä! Tällä viikolla olen saanut valtavasti kirjoitusideoita, joten pidempiä ja ehkä aavistuksen analyyttisempiakin kirjoituspostauksia on luvassa myöhemmin tulevina päivinä. Sitä ennen esittelen teille kaksi videota, jotka kuvasin molemmat tällä viikolla - oikeastaan peräkkäisinä iltoina. Ne eroavat toisistaan melkoisesti aihesisällöltään, mutta toisaalta mulla on nyt sen verran reilusti materiaalia jaettavaksi, etten halua antaa molemmille omaa postausta ja siten viivyttää tulevien postauksien julkaisua. Ongelma tämäkin, kun postauksia on liiaksi asti ;)

Ensimmäinen video kertoo mulle varsin vieraasta ja entuudestaan hyvin tuntemattomasta aiheesta, sillä olimme tiistaina muutamien bloggaajien sekä Helsinki Horse Show'n ja A.Tillanderin ihmisten kanssa A.Tillanderin tiloissa juttelemassa hieman kyseisestä yrityksestä ja bloggaamisesta yleisemmällä tasolla. Samalla pääsimme tutustumaan Marko Björsin suunnittelemaan Laukka-korusarjaan, joka on täydentynyt erilaisten korujen lisäksi myös muutamilla kellomalleilla. Ennen kuin pääsimme Erikan kanssa paikalle, oli ensimmäiset Laukka-sarjan kellot jo myytynä parille paikalla olevalle henkilölle. En ihmettele, itsekin rakastuin naisille tarkoitettuun valkoiseen kelloon. Kellofriikki kun olen!




Mä valmistin itselleni kultasepän opastuksessa hopeisen rannekorun, joka on ikään kuin kengitysnaulan mallinen. Nuo kaikki sarjan korut mukailevat hevosihmisille tuttuja asioita, mutta ovat samalla sen verran klassisia, että kuka tahansa maallikko voi niitä käyttää leimaantumatta hevosihmiseksi. Perinteiset kuolaimet ovat esimerkiksi melko nähty juttu monenkin luksusmerkin tuotteissa, mutta itselleni vaikkapa juuri tuo kengitysnaula oli ennennäkemätön juttu. Mutta voi että, miten loistava idea! Valikoin pitkään kaulakorun ja rannekorun välillä, mutta päädyin lopulta rannekoruun juurikin sen käytettävyyden takia. Kaulakoruja tulee harvemmin pidettyä kaulassa, kun taas rannekorun voi pujottaa käteen kilpailusuorituksenkin ajaksi.

Iso kiitos Helsinki Horse Show'lle sekä A.Tillanderille tästä mahdollisuudesta päästä tutustumaan arvostetun koruliikkeen tiloihin! Oheisella videolla näette hieman tunnelmia illasta, ruokailua ja korujen valmistamista unohtamatta. 



Toinen video hyppääkin aiheeltaan takaisin eläviin hevosiin, sillä kyseessä on paljon toivottu tallivideopostaus kera yllätysvierailijan. Kahden vuoden jälkeen sain Voitto kotiin -blogista tutun Tiian mukaani tallille, kun huomasin hänen viettävän parin päivän ajan aikaa Helsingissä. Kiva yhteensattuma, oli oikeasti mukavaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia pitkän ajan jälkeen. Tämä ei ollut ensimmäinen yhteisvideomme, sillä ensimmäisen kerran toteutimme vastaavan vuonna 2013 vieraillessani Tiian luona Itä-Suomessa ja seuraavana vuonna Tiia tuli vuorostaan tänne etelään ratsastamaan Champilla.

Koska tätä päivää ei oltu suunniteltu millään tasolla etukäteen, ei materiaalia myöskään ole kummoisesti. Päätin kuitenkin kuvata hieman meidän iltaa, joskin videolla ei juuri mitään ratsastusta ja yleistä tekemistä kummempaa ole. Toivottavasti tykkäätte kuitenkin katsoa, pikaisesta toteuttamisesta huolimatta! Katsotaan, josko ehtisimme nähdä seuraavan kerran aiemmin kuin vasta kahden vuoden päästä :D

Oliko kahden videon postaus hyvä idea?

19 kommenttia

  1. Ihana toi sun sininen takki! Mistä se on,mitä kokoa ja mitä maksanut? Itse metsästänyt tuollaista ikuisuuden :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Equestrian Stockholmilta, postausta tulee ensi viikolla alekoodin kera :)

      Poista
  2. Kiva postaus! Ja oli tosi kiva, kun laitoit kaks videoo samaan postaukseen. Teit jonkun aikaa sitten Champin varusteista postauksen, niin olisiko mahdollista saada myös sun ratsastusvaatteista ja varusteista esittely, videon kera? Sellanen olis tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Katsotaan, josko joskus teen sellaisen :)

      Poista
  3. Vähä ois hienon näkönen (on kyl nytteki) ravi champil jos se ois sellast ku noil puomeil

    VastaaPoista
  4. Tää sun uus ulkoasu vaikeuttaa vähän blogin selaamista vaikkapa silloin, kun haluaisi lukea useamman "sivun" putkeen. Itse joskus saatan siis lukea blogeja kerralla vuodenkin taaksepäin. En tiedä ymmärrätkö mitä tarkoitan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ymmärrän täysin! Tuo on kyllä hankala homma, mietin itsekin aikoinaan tätä ulkoasua suunnitellessa että onko tuo liian kömpelö lukemista ajatellen, mutta totesin, että se on niin kiva muuten että pidän :)

      Poista
  5. Videoiden ystävä kiittää! :D Mitä kaikkea tuossa ekan videon salaatissa on, näyttää niin hyvälle?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun pidit! Siinä oli kaikkea mahdollista kanasta kukkiin :D

      Poista
  6. Champ näyttää superhyvältä! Ihanan tomerana tuossa puomitehtävässä ja mikä lihaskunto :) Hirveä ratsastushinku tuli videota katsellessa, tällä hetkellä oma vain on poissa pelistä.. tosin ihan onnellisena varsa massussa kasvamassa. Tammat on siitä hyviä, että pidemmän saikun yllättäessä tällainenkin vaihtoehto on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi ihanaa, varsat ovat niin suloisia! Onnea odotuksen kanssa :)

      Poista
  7. Mä ainakin tykkäsin tällaisesta kahden videon postauksesta! :) Varsinkin kun kumpikaan videoista ei ollut kovin pitkä, niin oli ihan hyvä laittaa ne samaan postaukseen.

    Mä seuraan Tiian blogia ja Youtube-kanavaa, joten oli tosi mukava nähdä Tiiakin sun videolla! :D Champ meni videolla tosi nätisti (mitä nyt pientä kompurointia niissä loppupätkissä, mutta ei aina voi mennä täydellisesti ;)). Nyt kun alkaa olla vähän viileät ilmat taas, niin pakko sanoa että kadehdin ihmisiä jotka voivat ratsastaa maneesissa... :,D Nimimerkki Kentällä jäätymässä tänäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit :) ja kiitos! Maneesi on kyllä luksus kylmillä säillä ;)

      Poista
  8. Oliko sulla mikä musiikki tallivideossa? :D
    Olisi muutenkin huippua saada sulta jotain kivaa musiikkilistaa, mitä tykkäät kuunnella, koska tuntuu että tätä kautta löytää itsekin aina jotain uutta kuunneltavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinpa vaikka tehdä :) jotain mun kuuntelemaa musiikkia soi Spotifyssä, löytää mun käyttäjällä (aadalatti). Tallivideossa taisi olla Spectre taustalla, jos en väärin muista :D

      Poista
  9. Käytkö edelleen Valtterin valmennuksissa? Jos niin mitä pidät?

    VastaaPoista
  10. Onko Tiia lihonu ?

    VastaaPoista

Aadan hevoselämää -blogiin voi kommentoida rekisteröityneenä käyttäjänä tai nimettömästi. Kommentteja ei valvota etukäteen, mutta niiden sisällön tulee noudattaa Suomen lakia ja nettikettiä. Kaikki palaute on tervetullutta, kunhan se esitetään asiallisesti.

Vastaan jokaiselle kommentoijalle. Otathan huomioon, että joissain tapauksissa vastausaika voi venähtää pitkäksi. Olen kuitenkin kiitollinen jokaisesta kommentista! :)

Suositut tekstit

Viikon luetuimmat

Instagram @aadalatti

Rekisteröityneet lukijat